Hlavní stranaMezinárodní spoluprácePoptávka: Inteligentní balicí technika pro čerstvé ovoce,...

Poptávka: Inteligentní balicí technika pro čerstvé ovoce, zeleninu, ryby a mléčné výrobky.

Datum: 25.1.2010 

Intelligent packaging for fresh or minimally processed fruit and vegetables, fish, and dairy - ref: 05 IT SUTC 0C6N. Italský výzkumný ústav chce testovat efektivnost fólií sloužících k uchování kvality potravin. Hledány jsou společnosti vyrábějící účinné obaly použitelné pro čerstvé nebo v minimální míře zpracované ovoce, zeleninu, ryby a mléčné výrobky. Oblasti: Balení potravin Výzkumný ústav zkoumá vzájemné ovlivňování mezi životním prostředím, zemědělskou výrobou, zpracováním potravin a lidským zdravím, se zájmem o zlepšení kvality produkce. Zabývá se skladováním, balením a přepravou čerstvých nebo zpracovaných potravin. Pro další činnost potřebuje ústav účinné obaly za účelem testování efektivnosti obalových fólií při uchovávání kvality potravin. Kontakt Jméno: Ing. Monika Gieselová Telefon: +420541143055 E-mail: gieselova@jic.cz Jméno organizace: JIC, zájmové sdružení právnických osob Adresa organizace: Zastoupení: JIC, zájmové sdružení právnických osob U Vodárny 2 61600, Brno

 

OPPI, MPO, EU

CEBIO a I. etapa JVTP

  • CEBIO
  • BC AV CR
  • Budvar
  • CAVD
  • CZBA
  • Eco Tend
  • Envisan Gem
  • Gentrend
  • JAIP
  • Jihočeská univerzita
  • Madeta
  • Forestina
  • ALIDEA

LinkedIn