This text has been revised to include new sections on stress response, mycobatcterium spp., risk analysis and new foodborne health problems such as BSE. The book covers the three main aspects of interaction between micro-organisms and food - spoilage, foodborn illness and fermentation - and the affective the presence of micro-organisms in food and their capacity to survive and grow. Also included are developments in procedures used to assay and control the microbiological quality of food.
Odkazy:
Gate2Biotech - Biotechnologický portál - Vše o biotechnologiích na jednom místě.
ISSN 1802-2685
Tvorba webových stránek: CREOS CZ
© 2006 - 2024 Jihočeská agentura pro podporu inovačního podnikání o.p.s.
Zajímavé články s biotechnologickým obsahem:
ZamÄ›stnánĂ pro studenty - NabĂdky zajĂmavĂ˝ch zamÄ›stnánĂ pro studenty
Jak psát životopis - Užitečné informace o tom jak psát životopis a průvodnà dopis
Na palubě orbitálnà stanice ISS vypěstovali myšà embrya
Mikrobublinové boty je možné navigovat v mozku pomocà ultrazvuku