Datum: 7.2.2014
Technology offer: Cereal grains apt for consumption by Celiac patients
Reference: TOES20131024004
Summary: Researchers at the University of Seville have developed a simple process for selecting different seed varieties of wheat, barley, rye, and especially oats, which depending on whether or not they are genetically modified, can be used in gluten-free food and drink production apt for people with Celiac disease as well as excipient creation for certain drugs. An industrial partner interested in a license agreement of this patent is sought.
For more information click here.
Technologické nabídky a poptávky zpracovává BIC Plzeň, partner sítě Enterprise Europe Network.
Gate2Biotech - Biotechnologický portál - Vše o biotechnologiích na jednom místě.
ISSN 1802-2685
Tvorba webových stránek: CREOS CZ
© 2006 - 2024 Jihočeská agentura pro podporu inovačního podnikání o.p.s.
Zajímavé články s biotechnologickým obsahem:
Práce na vedlejší pracovní poměr
Zaměstnanci - Jak hledat a jak získat dobré zaměstnance?
Nesteroidní protizánětlivá látka z rostliny šetří imunitní systém
Radioaktivní fruktóza zviditelní nádory a záněty