Hlavní stranaNovinky z českých biotechnologiíBudeme běžně jíst geneticky upravené plodiny?

Budeme běžně jíst geneticky upravené plodiny?

Datum: 13.9.2019 

Z českých médií (Český rozhlas)

O geneticky modifikovaných plodinách hovořil v pořadu Meteor Českého rozhlasu Dvojka RNDr. Roman Hobza, Ph.D., který se profesně zabývá strukturní a funkční genomikou rostlin na Biofyzikálním ústavu v Brně a částečně na Ústavu experimentální botaniky v Olomouci.

Kredit: IRRI.

Pořad si můžete pustit ZDE.

Zdroj: https://www.potravinyav21.cz/

 

Převzato z:

 


52

Komentáře / diskuse


Váš komentář:







 

OPPI, MPO, EU

CEBIO a I. etapa JVTP

  • CEBIO
  • BC AV CR
  • Budvar
  • CAVD
  • CZBA
  • Eco Tend
  • Envisan Gem
  • Gentrend
  • JAIP
  • Jihočeská univerzita
  • Madeta
  • Forestina
  • ALIDEA

Provozovatel

Jihočeská agentura pro podporu inovačního podnikání o.p.s.

Články na přání


[načítám anketu]

LinkedIn