The Food Science and Biotechnology (ISSN:1226-7708) is devoted to the advancement and dissemination of scientific knowledge concerning food science, biotechnology, and related academic disciplines. It is an international English journal published by the Korean Society of Food Science and Technology (KoSFoST) and distributed by Springer-Verlag worldwide, and covers all the scientific and technological aspects of chemistry, biochemistry, biotechnology, processing, engineering, safety, packaging, microbiology, enzymology, enzyme engineering, fermentation technology, bioprocess engineering, and other related field of foods.
Gate2Biotech - Biotechnologický portál - Vše o biotechnologiích na jednom místě.
ISSN 1802-2685
Tvorba webových stránek: CREOS CZ
© 2006 - 2024 Jihočeská agentura pro podporu inovačního podnikání o.p.s.
Zajímavé články s biotechnologickým obsahem:
Jak psát životopis - Užitečné informace o tom jak psát životopis a průvodnà dopis
Biotechnology - Biotechnologický portál Gate 2 Biotech
Vylepšená bakterie E. coli vyrábà cenný lék z narcisu galantamin
VylepšenĂ˝ CRISPR zaĹ™ĂdĂ vloĹľenĂ velkĂ˝ch genĹŻ do genomu rostlin