Hlavní stranaBiotechnologie - událostiPotravinářský výzkum k podpoře vědecky založené přípravy...

Potravinářský výzkum k podpoře vědecky založené přípravy právních předpisů: výzvy pro výrobce a spotřebitele

 

Prague, Czech Republic (April 21-22, 2009)

Konferenci společně organizují Ministerstvo zemědělství, Vysoká škola chemicko-technologická v Praze (VŠCHT) a Evropský úřad pro bezpečnost potravin(EFSA). Za přítomnosti ministra zemědělství Petra Gandaloviče, výkonné ředitelkyEFSA Catherine Geslain-Lanéelle, rektora VŠCHT Josefa Koubka a náměstkyněkomisařky pro ochranu zdraví Paoly Testori Coggi vystoupí řada předníchevropských i českých odborníků.

OPPI, MPO, EU

CEBIO a I. etapa JVTP

  • CEBIO
  • BC AV CR
  • Budvar
  • CAVD
  • CZBA
  • Eco Tend
  • Envisan Gem
  • Gentrend
  • JAIP
  • Jihočeská univerzita
  • Madeta
  • Forestina
  • ALIDEA

Provozovatel

Jihočeská agentura pro podporu inovačního podnikání o.p.s.

Články na přání


[načítám anketu]

LinkedIn