The Food Science and Biotechnology (ISSN:1226-7708) is devoted to the advancement and dissemination of scientific knowledge concerning food science, biotechnology, and related academic disciplines. It is an international English journal published by the Korean Society of Food Science and Technology (KoSFoST) and distributed by Springer-Verlag worldwide, and covers all the scientific and technological aspects of chemistry, biochemistry, biotechnology, processing, engineering, safety, packaging, microbiology, enzymology, enzyme engineering, fermentation technology, bioprocess engineering, and other related field of foods.
Gate2Biotech - Biotechnologický portál - Vše o biotechnologiích na jednom místě.
ISSN 1802-2685
Tvorba webových stránek: CREOS CZ
© 2006 - 2024 Jihočeská agentura pro podporu inovačního podnikání o.p.s.
Zajímavé články s biotechnologickým obsahem:
Plant Biotechnology - plant biotechnology
Věda - Dějiny vědy, historie vědy na Wikipedii
Závody ve zbrojení bakterií a fágů odkryly bleskovou evoluci
Léčba melanomu s mRNA snižuje riziko úmrtí o polovinu